KÖP EN JOËLETTE!

Joëletten, utelivshjälpmedlet för:

  • aktiva familjer
  • idrottsföreningar
  • fjällstationer- och turistanläggningar
  • friluftsorganisationer
  • kursgårdar och konferensanläggningar
  • hjälpmedelscentraler
  • assistansbolag
BESTÄLLNING & FRÅGOR

viktor.winterglod@gmail.com
0704-38 17 96

JOËLETTE ADVENTURE

Info

Joëlette Adventure för vidare arvet från den ursprungliga Joëletten som uppfanns 1987 – en rullstol designad för äventyr i normalt svåråtkomlig terräng. Sedan dess har Joëletten tagit ett stort antal designmässiga kliv framåt och den nya generationen – Joëlette Adventure – bär en mängd förfiningar som underlättar för er som användare. Fatbike-hjul för en mjukare gång över ojämnt underlag, ny typ av bröstsele, förenklad montering – för att nämna några. Joëlette Adventure kräver två ledsagare vid användning.

Presentation
Monteringsinstruktion

JOËLETTE eMOTION

Info

Joëlette eMotion är en ”Joëlette Adventure med motorassistans”. Då terrängen bjuder på tuffa backar kopplar ni med enkelt tumgrepp på den assisterande elmotorn. Joëlette Adventure kräver två ledsagare vid användning.

Presentation
Monteringsinstruktion

JOËLETTE FINISHER

Info

Joëlette Finisher är det senaste tillskottet till Joëlette & CO:s utbud. En rullstol optimerad för hög puls och raska turer. Joëlette är skapad för att erbjuda ledsagare som ”pilot” bekväma rundor i motions- såväl som tävlingsväg. Låg vikt, ergonomisk och kompakt design, för bästa möjliga handhavande.

Presentation
Monteringsinstruktion

JOËLETTE KID

Info

Joëlette Kid ger barn som ännu inte är stora nog att sitta bra i en Joëlette Adventure, möjligheten att rulla i väg mot nya äventyr. Högt placerat säte för vidare vyer, fyrpunktsbälte, reglerbart ryggstöd (90-108 graders lutning), fjäderdämpade hjul (justerbar dämpning), tåligt stålchassi. Rekommenderade tillval: nackstöd, frontarmar (för att möjliggöra en andra ledsagare vid terrängkörning). Joëlette Kid kräver en till två ledsagare vid användning.

Rekommenderad maxvikt: 25 kg.

Presentation
Monteringsinstruktion